luni, 7 martie 2011

Pastravaria Tamina - Busteni

Pastravaria Tamina - Busteni

Pentru inceput am sa va spun doar adresa magazinului de desfacere si pretul pastravului.

Magazinul se afla chiar vis a vis de intrarea pe strada Telecabinei , strada ce duce evident spre minunata telecabina din Busteni unde vara se asteapta ore in sir la coada pentru a ajunge pe Platoul Bucegilor.

La magazinul de desfacere al pastravariei Tamina gasim pastrav la un pret de 20LEI/KG, am impresia ca este pastrav indigen si nu curcubeu, personal fiind satul de curcubeu fiind mai usor de gasit, mai au in magazin si pastrav si crap afumat.

Aveti idee unde este Pastravaria Tamina ma refer la locul unde cresc pastravii nu unde ii vand?



View Larger Map

11 comentarii:

  1. Este imposibil sa fie indigen la 20lei/kg!!! Cine a mai cumparat indigen stie si cat costa si cum arata...
    In plus in magazin vanzatoarele mint in privinta provenientei pestelui...Mie personal mi-au spus ca pestele ar proveni de la Patravaria ''.....''.Si nu i-am crezut pentru ca magazinul ar trebui sa se numesca ""pastravaria ......'' si nu ''Pastravaria Tamina''! Mai mult pretul este 22lei/kg si nu 20lei/kg.Dar mai este si factorul calitate, factor care lasa de dorit. Pestele are carnea fada, fara gust. Un cunoscut din Predeal a cumparat in februarie de la Tamina si mi-a spus ca fetita lui a facut toxiinfectie alimentara. Atentie la ce cumparati de la Tamina!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am luat din alta parte cu 24lei/kg pastrav viu foarte gustos, si am luat mai putin decat obisnuiam sa iau, dar nu m-am mai intors din drum. In drumul meu am vazut Pastravaria Tamina si am oprit,cam greu ca nu ai unde sa opresti acolo;si am mai luat inca 3 kg dar la pretul de 22lei/kg. dar erau mult mai mici decat ce luasem de dincolo.au extrena sa zicem asa, foarte mari sau foarte mici,fiecare ia cumii place. Pe drum vb cu sotia ca la 10 kg mai iau 1 kg cu 22 de la ei... dar nu o sa mai iau , prefer sa dau 1 leu mai mult pt ca nu se compara gustul si nu ma pricep la specii dar se gatesc la fel si aratau la fel si cei de la pastravarie si ci de la ei nu e diferenta decat la dimensiune si la gust

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu ca gust cum difera, am luat in august si l-am pus pe gratar, costa 20 lei kg, au intrat 5 la 2 kg ca greutate, este viu(il ventileaza in acvariu) si daca vrei ti-l curata pe loc pentru cativa lei in plus, noua ni s-a spus ca e adus din zona Rasnov si cam atat. Bravo lor! Eu am sa mai iau de cate ori o sa am ocazia. In iarna au avut si somonat(maaare)... buuun... nu mai au.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din pastravaria Rosia-Bihor, din comuna Remetea se poate cumpara pastrav de 300 de grame, la 16 lei. Avem pastrav indigen, pastrav curubeu si fantanel.
    Cei care sunt interesati de acest domeniu, recomand acest articol despre cresterea pastravului

    RăspundețiȘtergere
  5. adica un kilogram de pastrav la 16 lei

    RăspundețiȘtergere
  6. La Păstravaria Azuga din data de 27,05,2013 pastravul de consum este de 21,5 lei/ kg

    RăspundețiȘtergere
  7. CR PROGRAM ARE PASTRAVARIA TAMIRA DIN BUSTENI

    RăspundețiȘtergere
  8. De aproximativ o saptamana ma opresc in fiecare zi la aceasta pastravarie in jurul orei 2 si niciodata nu este deschis, programul fiind pana la ora 5. Aveti idee daca urmeaza sa fie inchis magazinul?

    RăspundețiȘtergere
  9. BUNA ZIUA .CE PROGRAM ARE PASTRAVARIA

    RăspundețiȘtergere