luni, 7 martie 2011

Pastravaria Azuga - iarna (februarie 2011)

A fost a doua mea vizita la Pastravaria Azuga, drumu de la partia Sorica la pastravarie l-am parcurs pe jos si a fost foarte frumos, ninsese ca in povesti cu o zi in urma.

From Pastravaria Azuga


Odata ajunsi la poarta am constatat ca numai functioneaz soneria, asa ca am zabovit cateva minute pana am fost primiti de cineva.

From Pastravaria Azuga


De la ultima vizita la Pastravarie pretul a mai crescut si a ajuns la 24 LEI/Kg.

From Pastravaria Azuga



TELEFON PASTRAVARIA AZUGA : 0726.371.843

4 comentarii:

  1. AFUMAREA PASTRAVULUI SE FACE DOAR CU AUTORIZATIE SPECIALA!!! NU SUNTETI BINE INFORMATI OAMENI BUNI!!!! CONURILE DE BRAD NU AU CE CAUTA CONFORM STANDARDELOR EUROPENE IN PROCESUL TEHNOLOGIC DE AFUMARE....

    RăspundețiȘtergere
  2. Cumpar mereu pastrav viu de la Pastravaria Azuga! Niciodata nu au avut peste afumat. Eu lucrez in domeniu Sanitar si chiar le-am propus sa modifice gama de produse. Insa nu este chiar asa usor cum cred unii clienti ai pastravariei...Este aplaudabil ca cei de la Azuga tin cont de sanatatea clientilor lor. MAI RAR gasesti in tara asta producatori care sa puna sanatatea clientului pe primul loc. Toti se gandesc la profitul imediat. LA AZUGA SE VINDE DOAR PESTE VIU, netratat chimic, nealterat, crescut in conditii 100% naturale.De aceea si calitatea pastravului de la ei este mult superiora. Am mai citit si alte pareri aparute in martie 2011 si mi se pare nedrept fata de ei sa suporte o publicitate negativa doar pentru ca unii au o zi proasta sau au alte intentii neoneroase. Sunt clienta lor din 2010 si va asigur ca merita sa fac saptamal cate un drum de la Ploisti la Azuga pentru pestele lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. O servire de proasta calitate si ca la noi la Romanica nu trebuie sa te bucuri de un peste daca nu iei vre-o tona . Proasta organizare , atitudine de 3 lei astfel ca mai au pana sa fie la un anumit nivel !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In principiu este posibil sa aveti dreptate. Cat priveste persoana dv. fac remarca ca nu stiti in ce tara traiti. Cuvantul folosit in acest sens va caracterizeaza asa ca ati primit ceea ce meritati. Pai daca o dati anonima tot asa o primiti.

      Ștergere